Skrivekurs i vakre Gudbrandsdalen

Kurs i vårt nydelige lille land

Velkommen til Glomstad Gjestehus  


Vi opplever en global klimaendring som gjør at mange nordmenn foretrekker flere gode opplevelser i vårt eget naturskjønne land. Gudbrandsdalen, med Lillehammer, Kvitfjell og Hafjell, satte Norge på verdenskartet under OL i 1994 - og midt i dette vakre norske landskapet ligger stedet vi skal bo på.

Siden 1943 har Glomstad Gjestehus ønsket gjester fra alle verdenshjørner velkomne. Mye har forandret seg siden den gangen, men gjestfrihet, personlig service og god hjemmelaget norsk mat laget av deres kjøkkensjef Bjørn, er fortsatt deres varemerke.

Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Kurset passer også for dem som har gått på et eller flere av våre kurs tidligere. Det er gruppearbeid i to økter pr. dag (ca. 2 timer + ca. 1,5 time)

Pris: kr. 10 900,- for opphold i enkeltrom. Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter i fem dager (totalt ca. 17 timer), måltider (frokost, lunsj, middag) og fire overnattinger. 

Deltakerne må selv besørge reisen til Gudbrandsdalen. For mer informasjon om stedet og veibeskrivelse, trykk på denne linken: https://www.glomstadgjestehus.no/velkommen

Lurer du på noe eller vil melde deg på?
Ta kontakt med Anette på telefon 944 89 668 eller fyll ut skjemaet under: