Skrivekurs

Skrivekurs

Bli med på et spennende kurs og lær hvordan du kan skrive din egen livshistorie. Mange har lyst til - og er kanskje allerede i gang med - å skrive sin livshistorie. Noen synes det er vanskelig å komme i gang og mange har problemer med å bli ferdig. Hva er viktig å ha med? Er det jeg skriver interessant nok? Hvordan skriver vi om de vanskelige temaene? Dette og mye mer, diskuterer vi. Ved å møte andre mennesker som også skriver om livet sitt, henter du frem minnene.

Klosterkurs i Italia

Kurset varer i åtte dager.

Datoer:

  • 12. - 19. september 2023

Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia.

Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang.


Kveldskurs

Kurset holdes seks kursdager á tre timer. 

Det planlegges nye kurs høsten 2023.


 

Helgekurs

Kurset varer to kursdager á fem timer.

Datoer:

  • Lørd. 12. og sønd. 13. august 2023 kl. 12. - 17.


Ta kontakt for påmelding

E-post: anette@vitaveritas.no 

Telefon: 944 89 668


Tilbakemeldig fra en kursdeltaker

Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten.

Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien.

For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere.

Berit Danielsen