Skrivekurs

Boka om mitt liv

Er du klar for å skrive boka om ditt liv?

I snart 20 år har jeg hjulpet folk til å skrive sin livshistorie. Nå vil jeg skrive MIN egen livshistorie, og håper å få med deg på laget! Startskuddet går på min 60-årsdag, 18. februar 2024. 

Bli med på en unik opplevelse der vi sammen skriver våre livshistorier.

Et ettårig skriveprogram på nett med livesendinger, eksperthjelp og fellesskap. 18. februar 2024 til 18.mars 2025


Klosterkurs i Italia

To dager reise, seks kursdager.

Datoer:

  • 16. - 23. april 2024
  • 17. - 24. september 2024

Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia.

Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang.

Tilbakemeldig fra en kursdeltaker

Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten.

Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien.

For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere.

Berit Danielsen


Skrivekurs

Bli med på et spennende kurs og lær hvordan du kan skrive din egen livshistorie. Mange har lyst til - og er kanskje allerede i gang med - å skrive sin livshistorie. Noen synes det er vanskelig å komme i gang og mange har problemer med å bli ferdig. 

Hva er viktig å ha med? Er det jeg skriver interessant nok? Hvordan skriver vi om de vanskelige temaene? Dette og mye mer, diskuterer vi. 

Ved å møte andre mennesker som også skriver om livet sitt, henter du frem minnene.


Kurs i vakre Gudbrandsdalen

Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» på et fantastisk sted hvor du lett finner roen i vakre omgivelser med panoramautsikt over Gudbrandsdalen.

  • Ingen kurs for tiden

Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang.Ta kontakt for påmelding

E-post: anette@vitaveritas.no 

Telefon: 944 89 668

Kurs i Oslo - helg

Kurset varer to kursdager á fem timer.

Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. 

Datoer: Ingen kurs for tiden