Tilbakemeldinger

Bonden selv var storfornøyd med resultatet og den yngre garde satt klistret i bøkene på julekvelden. Vi hørte kommentarer som: Det er akkurat som å høre stemmen til bestefar når jeg leser boka!

Svigersønn til kunde

«Jeg har nå vært i Italia i et kloster med tolv andre deltakere i en uke. Jeg hadde noen forventninger, men disse har blitt overgått i mengder. Omgivelser, medmennesker og nye bekjentskaper, kultur, matservering og sosiale kvelder har vært en vanvittig vitamininnsprøytning, en ny start på fortsettelsen av mitt liv, med et mål om å fullføre boka krydret med bilder fra min historie.»

Marianne Dall Jensen

Skrivekurs i Italia, skriveverktøy og hjelp til ferdigstilling

Jeg har gjort det! Jeg har samlet og skrevet min livshistorie!

Slik begynner Turid Berg sin kronikk i Telemarksavisa mandag 21. januar .

Hun fortsetter: Det å endelig sitte med boken i hendene og se resultatet samlet mellom to permer, i en ordentlig innbundet bok med egen tekst og utvalgte bilder, er både stort og underlig.

Turid har brukt våre verktøy og tjenester - det kan du også!

Turid Berg

Vi er veldig glad for at vi fikk hjelp av Vita Veritas til å skrive mammas livshistorie. De yngste i familien synes det er veldig spennende å lese om og se gamle bilder av mormor. Spesielt var det fint for dem å lese om morfar som noen av dem aldri fikk møte. Vi andre fikk lese historier og vinklinger vi aldri hadde hørt før! Mamma syntes først det ikke kunne være interessant for noen å lese om henne, men hun delte stolt ut en bok med egen hilsen til hver av oss på 85-årsdagen. Anbefales! Ikke vent for lenge, mammaen vår hadde ikke vært i stand til å gjennomføre et sånt prosjekt i dag...!

Wenche Ombudstvedt

Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten.

Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien.

For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere.

Berit Danielsen

Kursdeltaker i Italia

Forfatteren Inger Lise Skauge trengte hjelp med korrektur og layout, design av omslag og trykking av den omfattende boken «Slekt skal følge slekters gang - Tidsbilder». Inger Lise sier følgende:

«Da jeg fikk høre om Vita Veritas fra en bekjent, falt en byrde fra mine skuldre. Selv om jeg har gitt ut mange bøker på ordinære forlag, trengte jeg nettopp den ekspertisen som Vita Veritas innehar. Gjennom telefon- og mailkontakt og et par konsultasjonstimer, hadde jeg fått akkurat den skreddersydde assistanse jeg trengte. I tillegg kunne Vita Veritas tilby hjelp i forbindelse med trykking av boka. Alt dette gikk så raskt at jeg etter to måneder kunne sende ut det ferdige produktet til de slektningene som ønsket slektskrøniken. Jeg kan på det varmeste anbefale Vita Veritas, og jeg vet at de kan bistå med hjelp gjennom hele den prosessen det er å lage en bok - helt fra første tanke til ferdig produkt.»

Inger Lise Skauge