Våre kurs

Bli med på et spennende kurs og lær hvordan du kan skrive din egen livshistorie. Mange har lyst til - og er kanskje allerede i gang med - å skrive sin livshistorie. Noen synes det er vanskelig å komme i gang og mange har problemer med å bli ferdig. Hva er viktig å ha med? Er det jeg skriver interessant nok? Hvordan skriver vi om de vanskelige temaene? Dette og mye mer, diskuterer vi. Ved å møte andre mennesker som også skriver om livet sitt, henter du frem minnene.

Vi har startkurs, hovedkurs, weekendkurs - og et kurs på et kloster i Italia! Ta en titt i vår kursoversikt nedenfor her, og kontakt oss for nærmere informasjon.

Kursoversikt

HOVEDKURS   

Nye kurs starter til høsten. Ta kontakt for nærmere informasjon! Kurset varer seks kursdager á 3 timer.

                                                               

Du får:

  • Verktøy som gjør deg i stand til å skrive ned din livshistorie.
  • Inspirasjon til å komme i gang og hjelp underveis med skrivingen (du trenger ikke PC).
  • Mulighet til å gjennomføre prosjektet og gi dine etterkommere en unik og flott gave - en bok om ditt liv.
  • En lærerik opplevelse.

Vi jobber både i grupper og på individuell basis på kurset.

Pris kr. 4.900.-

WEEKENDKURS

Kurset varer to kursdager á 5 timer.                           

Det er ingen planlagte weekendkurs for øyeblikket, men ta kontakt - så kan vi sette opp et.                 

Du får:

  • 10-timer faglig påfyll fra erfaren kursholder
  • Gruppe på inntil 10 deltakere som deler sine erfaringer
  • Tilbakemelding på eget manus etter opplesing
  • Tips og råd

Vi jobber både i grupper og på individuell basis på kurset.

Pris kr. 2.900.-

KLOSTERKURS I ITALIA

Kurset varer i 8 dager.

Sted: Birgittaklosteret i Farfa, i regionen  Lazio i Italia.                       Kursholder: Anette Holt Bratsberg

Datoer: Fra 13. - 20.september 2022. Påmeldingsfrist 1. juli 2022.

Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. fire mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene.                                                                                                Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon. Klosteret har koselige rom med god standard, det er bibliotek der - og nonnenes kapell, hvor vi er velkomne. Vi kan delta på bønn og messer. Noen drar i kloster for roen eller atmosfæren, andre for å oppleve en annerledes verden. Det ligger i tiden å bo på kloster. Selve miljøet er fantastisk - du får komme og bare være menneske! Som nordmenn kan vi være litt spørrende og forsiktige, men på klosteret er de begeistret for å ta i mot gjester. Atmosfæren er fantastisk og nonnene er bilde og hyggelige.Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Kurset passer også for dem som har gått på et av våre kurs i Norge tidligere. Det blir undervisning i to økter pr. dag.

Pris: kr. 13 900,- for opphold i enkeltrom.

Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), måltider (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og overnatting, samt transport fra/til Roma (Fiumicino) til/fra klosteret.

Deltakerne bestiller (vi kan hjelpe til) - og betaler - flyreisen selv.

Tilbakemeldig fra en kursdeltaker

"Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten.

Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien.

For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere."

                                                                                                                   Berit Danielsen.