Våre kurs

Bli med på et spennende kurs og lær hvordan du kan skrive din egen livshistorie. Mange har lyst til - og er kanskje allerede i gang med - å skrive sin livshistorie. Noen synes det er vanskelig å komme i gang og mange har problemer med å bli ferdig. Hva er viktig å ha med? Er det jeg skriver interessant nok? Hvordan skriver vi om de vanskelige temaene? Dette og mye mer, diskuterer vi. Ved å møte andre mennesker som også skriver om livet sitt, henter du frem minnene.

Vi har startkurs, hovedkurs, weekendkurs - og et kurs på et kloster i Italia! Ta en titt i vår kursoversikt nedenfor her, og kontakt oss for nærmere informasjon.

Kursoversikt

HOVEDKURS   

Kurset holdes seks kursdager á tre timer, annenhver torsdag fra 19. januar - 30. mars 2023 kl. 17.00 - 20.00.

Sted: Oslo

Kursholder: Anette Holt Bratsberg

 Du får:

  • Verktøy som gjør deg i stand til å skrive ned din livshistorie.
  • Inspirasjon til å komme i gang og hjelp underveis med skrivingen (du trenger ikke PC).
  • Mulighet til å gjennomføre prosjektet og gi dine etterkommere en unik og flott gave - en bok om ditt liv.
  • En lærerik opplevelse.

Vi jobber både i grupper og på individuell basis på kurset.

Pris kr. 4.900.-

WEEKENDKURS

Kurset varer to kursdager á fem timer.                      Lørdag 26. og søndag 27. november 2022            kl. 12.00 - 17. 00.

Sted: Den italienske skolen, Bygdø allé 68, Oslo.

Kursholder: Anette Holt Bratsberg

Du får:

  • Ti timer faglig påfyll fra erfaren kursholder
  • Gruppe på inntil ti deltakere som deler sine erfaringer
  • Tilbakemelding på eget manus etter opplesing
  • Tips og råd

Vi jobber både i grupper og på individuell basis på kurset.

Pris kr. 2.900.-

KLOSTERKURS I ITALIA

Kurset varer i åtte dager.

Fra 12. - 19.september 2023

Sted: Birgittaklosteret i Farfa, i regionen  Lazio i Italia.                       Kursholder: Anette Holt Bratsberg

Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. fire mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene.                                                                                                Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon. Klosteret har koselige rom med god standard, det er bibliotek der - og nonnenes kapell, hvor vi er velkomne. Vi kan delta på bønn og messer. Noen drar i kloster for roen eller atmosfæren, andre for å oppleve en annerledes verden. Det ligger i tiden å bo på kloster. Selve miljøet er fantastisk - du får komme og bare være menneske! Som nordmenn kan vi være litt spørrende og forsiktige, men på klosteret er de begeistret for å ta i mot gjester. Atmosfæren er fantastisk og nonnene er bilde og hyggelige.Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Kurset passer også for dem som har gått på et av våre kurs i Norge tidligere. Det blir undervisning i to økter pr. dag.


Pris: kr. 13 900,- for opphold i enkeltrom.

Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), måltider (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og overnatting, samt transport fra/til Roma (Fiumicino) til/fra klosteret.

Deltakerne bestiller (vi kan hjelpe til) - og betaler - flyreisen selv.

Tilbakemeldig fra en kursdeltaker

"Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten.

Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien.

For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere."

                                                                                                                   Berit Danielsen.