Andre tjenester

Vi hjelper til med korrektur og språkvask av tekst, innsetting av bilder, ombrekking av sider og layout, design av omslag og prøvetrykk. Til slutt sørger vi for at bøkene dine blir trykket i en kvalitet som holder gjennom mange generasjoner.

Vi har ferdigstilt og trykket flere slektsbøker. Nedenfor kan du lese tilbakemelding fra en av våre kunder.


Korrektur og språkvask
Layout og omslag
Trykking av bøker
Slektsbøker

Vårt foredrag

Kom og bli med på en tidsreise bakover i tid - til den nære fortid på 1900-tallet. Hvorfor er det så viktig å få livs- og gårdshistoriene ned? Vi holder foredrag for foreninger og organisasjoner. Populære TV-programmer som "Hvem tror du at du er" og "Ditt liv" gjør dette svært aktuelt. Foredraget vårt begeistrer og engasjerer de fleste.

Tilbakemelding fra en kunde

Forfatteren Inger Lise Skauge trengte hjelp med korrektur og layout, design av omslag og trykking av den omfattende boken «Slekt skal følge slekters gang - Tidsbilder». Inger Lise sier følgende:

«Da jeg fikk høre om Vita Veritas fra en bekjent, falt en byrde fra mine skuldre. Selv om jeg har gitt ut mange bøker på ordinære forlag, trengte jeg nettopp den ekspertisen som Vita Veritas innehar. Gjennom telefon- og mailkontakt og et par konsultasjonstimer, hadde jeg fått akkurat den skreddersydde assistanse jeg trengte. I tillegg kunne Vita Veritas tilby hjelp i forbindelse med trykking av boka. Alt dette gikk så raskt at jeg etter to måneder kunne sende ut det ferdige produktet til de slektningene som ønsket slektskrøniken. Jeg kan på det varmeste anbefale Vita Veritas, og jeg vet at de kan bistå med hjelp gjennom hele den prosessen det er å lage en bok - helt fra første tanke til ferdig produkt.»