Vi ønsker oss flere dyktige franchisetakere

Å komme sammen er begynnelsen.
Å holde sammen er framgang.                                                     
Å arbeide sammen er suksess.                               
                                                 - Henry Ford

Kontakt oss

Er du interessert i mennesker, empatisk og tillitsvekkende? Hvis du også er en god selger, resultatorientert, har stor innsatsvilje og ønsker å lykkes med det du gjør, håper vi du vil ta kontakt med oss!

Vita Veritas er et unikt og lønnsomt franchisekonsept. Vi ønsker oss dyktige franchisetakere - over hele landet. Vi gir franchisetaker en unik mulighet til å tilby et spennende produkt med et stort markedspotensiale.

Å være franchisetaker i Vita Veritas innebærer at franchisetakeren etablerer sitt eget foretak i et lokalt marked og driver Vita Veritas-konseptet som sin hovedbeskjeftigelse.

 

 Våre tjenester og produkter

 

 

Franchising som konsept blir brukt over hele verden. Ideen er at franchisegiver har utviklet og tilbyr et forretningskonsept til franchisetakeren. Franchisetakeren får så, mot en avgift, en rettighet til å etablere og drive konseptet i et lokalt marked, etter nærmere kontraktfestede bestemmelser.
Med andre ord: Franchisegiver leverer et utviklet konsept, produktutvikling og rådgivning som franchisetakeren betaler for å benytte.

Vita Veritas-konseptet skal gi både franchisetaker og franchisegiver en unik og lønnsom virksomhet. Franchisegiver har gjennom beskrivelsen av konseptet satt rammene for hva Vita Veritas skal være for kunden.

Ønsker du mer informasjon? Send en e-mail til oddrun.dehli@vitaveritas.no .
Husk å oppgi fullt navn, adresse, nåværende yrke/ stilling, og et telefonnummer.

Vår franchiserådgiver er Børge Nilssen i firmaet Effectum Franchise Consulting. Hvis du ønsker å vite mer om hva franchise er, så kan du få mer informasjon her: http://www.effectum.no