Vi hjelper folk til å dokumentere sin livshistorie, og å gi den videre til sine etterkommere

Skrivekurs i Italia

 

 

SE FARFA HER

Kontakt oss

Kjøp kurs

 Klosteret

4.jpg/


Velkommen på kurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. fire mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene.
Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Kurset passer også for dem som har gått på et av våre kurs i Norge tidligere. Det blir undervisning i to økter pr. dag.
Kursholdere er Anette Holt Bratsberg og Oddrun Dehli. Vi har til sammen 20 års erfaring innenfor livshistorieformidling og har skrevet hundrevis av livshistorier.

TIDSPUNKT: 13. - 20. september 2021.
Sted: Birgittaklosteret i Farfa, i regionen Lazio i Italia
Pris: kr. 13 900,- for opphold i enkeltrom.
Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), måltider (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og overnatting, samt transport fra/til Roma (Fiumicino) til/fra klosteret. Deltakerne bestiller – og betaler – flyreisen selv.

OM KLOSTERLIVET OG LANDSBYEN:
Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon. Klosteret har koselige rom med god standard, det er bibliotek der - og nonnenes kapell, hvor vi er velkomne. Vi kan delta på bønn og messer. Noen drar i kloster for roen eller atmosfæren, andre for å oppleve en annerledes verden. Det ligger i tiden å bo på kloster. Selve miljøet er fantastisk - du får komme og bare være menneske! Som nordmenn kan vi være litt spørrende og forsiktige, men på klosteret er de begeistret for å ta i mot gjester. Atmosfæren er fantastisk og nonnene er bilde og hyggelige.

Den lille byen har bare tre gater, men i disse gatene kan man finne alt fra bakeri, restaurant, veveri, kunsthåndverk og postkontor. Det er dessuten et olivenmuseum, en vakker borg og et stort Benediktinerkloster for munker i nærheten. Nydelig natur og vakre fjell rammer inn byen og man kan ta naturskjønne spaserturer i de fantastiske omgivelsene.

Se video fra Farfa her:

VIDEO OM FARFA


PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Ettersom det ofte er slik at kursdeltakerne ønsker å utvide oppholdet med noen dager i Roma eller andre nærliggende steder, bestiller (og betaler) deltakerne selv flybilletter til/fra Roma.

BETALINGSBETINGELSER:
Kurset kjøpes i vår nettbutikk og betales på faktura. Klikk på fanen "Produkter" og fanen " Skrivekurs i Kloster i Italia". Du blir bedt om å betale et depositum på kr. 3000.- samtidig som du melder deg på kurset. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 60 dager før kursstart. Dette er en bindende betaling, og må søkes refundert via din egen reiseforsikring dersom du skulle bli forhindret i å reise pga. sykdom eller skade. Innen dette tidspunktet kan du melde deg av uten videre kostnader, men får da ikke returnert depositumet. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset.

Påmeldingsfrist kommer senere. NB!! Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding dersom du ønsker rimelige flybilletter.

Klosterresor (www.klosterresor.se) er ansvarlig arrangør og har stilt reisegaranti i Kammarkollegiet.
 

Kontakt oss

Kjøp kurs

Våre tjenester og produkter