Vi hjelper folk til å dokumentere sin livshistorie, og å gi den videre til sine etterkommere

Hvorfor fortelle din livshistorie?

 

Mormor
Lille Kåre hjelper mormor med klesvasken

Kontakt oss

Våre tjenester og produkter

"Fortell om da du var liten!” De fleste av oss har sannsynligvis hørt dette fra barnemunn, og vi vet at barn liker å høre om ”gamle dager”. Samtidig har vi kanskje som voksne beklaget at vi ikke spurte de gamle mer om dette. Ofte skulle vi ønske at vi hadde visst mer om deres liv og erfaringer. Så en dag er det plutselig for sent… De som sitter inne med historiene og opplysningene, kan ikke lenger spørres.

Interessen for hvem våre aner var, og hvor og hvordan de levde, er stadig økende og slektsforskning er svært så moderne! Kåre Willoch har latt seg intervjue om barndom og oppvekst og Wenche Foss har oppfordret det norske folk til å lage selvbiografier.

Ethvert livsløp inneholder en blanding av sol og regn. Alle har vi vår egen, personlige historie å fortelle. Mye av det som kanskje virker trivielt og dagligdags for oss, kan bli spennende og overraskende for noen som kommer etter oss. Når vi forteller vår livshistorie, gir vi dokumentasjon om vår nære fortid, vi blir kulturbærere og brobyggere mellom generasjonene. Intet mindre! Samtidig gir vi de som kommer etter oss en mulighet til å lære oss bedre å kjenne.

 

 

 

 

 Her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder eller deres familiemedlemmer:

”Til og med min mann sier at han kjenner meg bedre etter å ha lest boken min!”

”Far fikk gjort ferdig boka si akkurat i tide. Tre uker senere fikk han hjerneslag. Nå kan han verken snakke, lese eller skrive lengre."

”Bonden selv var storfornøyd med resultatet og den yngre garde satt klistret i bøkene på julekvelden. Vi hørte kommentarer som: Det er akkurat som å høre stemmen til bestefar når jeg leser boka!”
 
”Min søster på over 90 år, ble så glad da jeg skulle gi henne boken min at hun glemte å bruke gåstolen sin. Hun gikk uten den, tvers over gulvet og ga meg en stor klem!”
 

 

 

Kontakt oss

Våre tjenester og produkter

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail